Hoe vaak ga jij slapen met je make-up nog op?

Wees eens heel eerlijk, we gaan allemaal wel eens slapen met onze make-up nog op, niet? Het is gemakkelijk te gaan slapen en bij jezelf te denken “hohja, voor die ene keer…” Maar wat als het niet bij 1 keer blijft en je toch af en toe een reiniging overslaat?

Het is niet dat we lui zijn (oke, misschien toch een klein beetje ūüėČ ), maar we zijn nu √©√©nmaal make-up lovers¬†met een druk leven en nood aan een welverdiend schoonheidsslaapje! Want laten we eerlijk zijn, ’s avonds laat demaquilleren¬†is een hele opgave. De make-up addicts onder ons kennen het ritueel van reinigen, tonifi√ęren en hydrateren wel. Ja, je leest het goed, een heus ritueel want een grondige reiniging duurt toch wel eventjes.

Meestal voelt een reiniging zalig en ontspannend aan en is het dé perfecte manier om jouw dag mee af te sluiten. Maar, wanneer je uitgeput thuis komt van een vermoeiende dag kan het wel eens gebeuren dat je jouw bed induikt met je make-up nog op. Een uitzondering denk je dan, je neemt jezelf voor dat dit nooit meer zal gebeuren. Maar wat als dit toch regelmatig voorvalt? Kunnen we dit gewoon weglachen en vergeten? Ja, maar hou rekening met de bijwerkingen die opduiken bij het negeren van een goede reiniging…

  1. Foundation
    Je foundation zorgt voor een feilloze en egale dekking, geen wonder dat we niet meer zonder kunnen. Maar denk toch maar even na voordat je gaat slapen met je foundation nog op! Dit kan namelijk je huidbarrière beschadigen waardoor het collageen in je huid wordt afgebroken (collageen zorgt voor een elastische huid waardoor we er jeugdig uitzien!). Daarnaast veroorzaakt het ook rimpels en acné!
  2. Mascara en eyeliner
    Beide producten kunnen ooginfecties en irritatie veroorzaken als ze voor een lange tijd aanblijven. Bovendien kunnen de restanten van jouw mascara leiden tot broze wimpers die gevoelig worden om af te breken!
  3. Lippenstift
    De meeste lippenstiften op de markt zijn geformuleerd met droogwas. Wanneer je lippenstift ‚Äôs nachts aanblijft, kunnen de pori√ęn verstopt raken en kunnen jouw lippen erg droog worden.

Conclusie? Regelmatig gaan slapen met je make-up nog op valt ten alle tijde te vermijden! Welk huiddtype je ook hebt, niemand blijft gespaard van de negatieve effecten van make-up restjes.

Als je een snelle manier zoekt om je gezicht te reinigen zijn reinigingsdoekjes een oplossing. Deze doekjes zijn makkelijk in gebruik en klaren de job. Vervang echter nooit jouw reinigingsroutine door deze reinigingsdoekjes. Maar het kan handig zijn voor wanneer het eens snel moet gaan!

Of waarom kies je niet voor ons Basic Skin Care Pack? Het is een eenvoudig 3 stappen proces dat je huid grondig reinigt en hydrateert zonder dat het al te veel tijd in beslag neemt!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s