Organicspa heeft een brand-ambassador.

** Wist je dat Organicspa nu een Brand ambassador heeft in Australië? **

os brand ambassador

Organicspa is verheugd om een formele samenwerking aan te kondigen met Natural Beauty Expert, Belinda Hughes, om het nieuws rond “echt gezonde beauty” te helpen verspreiden en de “natuurlijke beauty industrie” verder te professionaliseren.

 

Organicspa is het enige Australische, gecertificeerd biologische, veganistische en door huidtherapeuten voorgeschreven luxe huidverzorgingsmerk op de markt, ontwikkeld in de ongerepte natuur van  Byron Bay. Organicspa gebruikt het beste wat de natuur te bieden heeft met vitamines, oliën, extracten en actieve ingrediënten die ethisch verantwoord zijn verkregen en die ervoor zorgen dat elk product en behandeling resultaat verzekert. Onze ecologische voetafdruk wordt ook in beschouwing genomen met eco-vriendelijke verpakkingen.

 

Wat wij ervaren hebben is dat mensen ondertussen de weg wel gevonden hebben naar natuurlijke, holistische therapeuten wat betreft hoofdpijn, rugpijn en darmklachten. Maar als het op de huid aankomt, voelen mensen zich vaak verloren en geven ze honderden euro’s uit aan huidverzorging zonder dat de gezondheid van hun huid echt verbetert.

Mensen hebben ook vaak de neiging om hun toevlucht te zoeken tot snelle oplossingen met onnatuurlijke en invasieve huidbehandelingen omdat ze niet op de hoogte zijn van natuurlijke en erg performante alternatieven.

 

Vandaag zorgt Organicspa in Australië voor een revolutie in de beauty industrie in partnership met Belinda Hughes, door Organicspa -beauty therapeuten te leren hoe ze kunnen samenwerken met andere natuurlijke en holistische therapeuten voor optimale resultaten voor de huid van hun klanten. Dit kunnen naturopaten zijn, osteopaten, homeopaten, holistische sportcoaches etc.

Mensen die op zoek zijn naar natuurlijke huidverzorgingsalternatieven met een professioneel kantje zullen comfort, begeleiding en echte resultaten vinden in handen van een organicspa huidthereapeut.

 

Belinda Hughes is een professionele schoonheidsspecialiste, trainer en blogger. Doorheen haar carrièrre werkte ze met de beste natuurlijlke spa producten op de markt. Met haar rijke ervaring en haar passie voor niet-toxische schoonheidsproducten, gezondheid en welzijn, lanceerde Belinda Hughes Natural Beauty Expert in 2013.

 

Zowel organicspa en Belinda Hughes zijn verheugd om pioniers te zijn en echte oplossingen, training en professionalisme met een holistische aanpak te brengen naar een markt die hierom schreeuwt. Natural Beauty Expert

 

#organicskincare #naturalbeautyexpert #organicspa #pioneers #naturalbeauty #organicbeauty #certifiedorganic #beauty #skincare #wellness #betterforyou #greenbeauty

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s