Heerlijke, handgemaakte, natuurlijke zepen obv kokosolie voor de feesten!

Kerstmis staat weer voor de deur en om de feestperiode in te luiden introduceert Alexami een “limited edition” reeks van NATUURLIJKE, HANDGEMAAKTE EN PALM OLIE-VRIJE ZEPEN, het perfecte luxe-geschenkje voor de feesten.
Deze handgemaakte zepen zijn van een uitzonderlijke kwaliteit. Ze werden gemaakt met de beste oliën, geparfumeerd met pure essentiële olie, gekleurd met kruiden, bovendien zijn de zepen vrij van palmolie.
De zepen zijn 100% natuurlijk, heel zacht en hydraterend voor de huid, ze ruiken heerlijk en gaan erg lang mee!

We hebben de volgende soorten:

Lemon Myrtle & Tea Tree
zuiverend – antibacterieel
LS0162web
Pure kokosolie vormt de basis voor deze zeep. Verrijkt met het inheemse Australisch aroma van Citroen Mirte en Tea Tree olie, bekend voor zijn anti-bacteriële eigenschappen, maakt deze anti-bacteriële zeep heel geschikt voor het reinigen van de handen en het lichaam. Alexami beveelt deze zeep ook aan voor het reinigen van de penselen. Deze zeep ruikt erg fris naar citrus, niet naar Teatree:-)
Lemon Myrtle & Tea Tree zeep – om je fris en zuiver te voelen.

Olive Oil
Stimulerend – energiserend
LS0166web
Geduld wordt beloond en onze olijfolie-zeep is zeker het wachten waard. Gebaseerd op pure olijfolie en kokosolie, duurt het proces om deze zeep te maken langer dan onze andere zepen. Dit maakt deze zeep de meest luxueuze van de hele reeks. Verrijkt met een romantische mix van essentiële oliën, zal het rijke schuim en de heerlijke geur jou een opgewekt en energiek gevoel geven. Ideaal ook voor de droge huid.
Rose Geranium & Coconut Milk
Verzachtend- luxueus – vrouwelijk
LS0160web
Deze luxezeep werd geparfumeerd met pure essentiële oliën van Roos en Geranium voor een verwennend bad dat jouw huid zacht maakt en jouw geest verwent. Gebaseerd op kokosolie en cacaoboter, biedt deze zeep een stukje luxe voor als je jezelf eens lekker wil verwennen.

Neem hier contact als je meer wil weten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s