De lancering van Studio Puur.

Alexami-Organicspa Benelux wordt Studio Puur!

Tijd voor een nieuw hoofdstuk.

Na 4 jaar distributie van Alexami en Organicspa, werd het tijd voor een overkoepelende naam voor mijn bedrijf, zeker na de komst van BioCorrex, Hemp Organics en Knocked-up nails drong de noodzaak zich op om 1 naam te creëren waar alle merken die ik verdeel in thuishoren.
Vanaf nu heten we Studio Puur en alle communicatie zal vanaf nu uitgaan van deze naam.

visitekaartje

waarom Studio Puur?

Ik heb mij de laatste 4 jaar compleet toegelegd op niet-toxische, pure producten die aan de strengste eisen voldoen. Alle producten die Studio Puur verdeelt, zijn 100% natuurlijk! (muv de nagellak) Puurder kan je ze niet vinden, vandaar de keuze voor “Puur”.

Naast pure producten wens ik jullie de beste service en ondersteuning te geven met een persoonlijk contact, je bent geen nummer, maar ik heb oor naar jullie noden en behoeften en probeer daar zoveel mogelijk aan te beantwoorden.

nieuwe website + blog!

Op zich gaat er niet zo heel veel veranderen aan onze samenwerking. Ik streef ernaar om alles nog meer te gaan professionaliseren de komende maanden. Onze nieuwe website is hier al een voorproefje van, neem hier al eens een kijkje…
Er is ook een blogpagina van Studio Puur waar je alle nieuwtjes zal kunnen volgen, als je op de rubriek nieuws klikt op de website, kom je op deze blog. Uiteraard blijven jullie via nieuwsbrieven ook steeds op de hoogte.

Samen met jullie wil ik verder werken aan  “pure” schoonheid met producten die echt goed zijn voor jezelf, je klanten en de wereld!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s